Afwezigheid dokter Ruurda
Dokter Ruurda is momenteel afwezig in verband met een hartoperatie die hij binnenkort moet ondergaan. Hierdoor zal hij helaas enige maanden uit de roulatie zijn. We streven ernaar om de waarneming zoveel mogelijk door vaste waarnemers te laten uitvoeren.
publicatiedatum 11-04-2019

Enquete
In 2018 hebben wij een enquête gedaan naar de patiënt tevredenheid. Het doel van deze enquete was om aan de ene kant meer inzicht te krijgen op welke punten wij onze zorg kunnen verbeteren en aan de andere kant te kunnen zien waar u al tevreden over bent.

We waren blij om terug te zien dat een meerderheid van de ondervraagden zeer tevreden blijkt te zijn over onze praktijk. Een belangrijk verbeterpunt dat vaker genoemd werd, is dat gesprekken bij de balie hoorbaar zijn in de wachtkamer. Op dit moment zijn we ons aan het oriënteren hoe we dit kunnen verhelpen. We denken aan muziek in de wachtkamer en/of een geluidswerend glas bij de balie. De komende tijd zullen we dit verder uitwerken, we houden u op de hoogte.

Hartelijk dank voor uw medewerking. Mocht u de vragenlijst hebben gemist en wilt u uw mening/suggestie nog geven, dan kan dit zowel schriftelijk (via de bus naast de balie) als mondeling bij de assistente.
publicatiedatum 11-04-2019

Privacy en delen van informatie
Op de Informatie pagina kunt u onder Privacy informatie vinden over privacy en het delen van informatie. Onder andere over het toestemming geven voor het delen van uw medische informatie via het LSP. Dit kan uw hulpverlener helpen om u snel de juiste medische zorg te kunnen bieden.