Spreekuur algemeen

Welk spreekuur?

Elke ochtend wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Normaal gesproken maakt u eerst een afspraak met de assistente en komt u naar dit spreekuur. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Afspraken maken:

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak. Er zijn vaste tijden ( 08.00 – 11.00 uur) waarop u kunt bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek.

Ook kunt u een afspraak plannen via het patiëntenportaal.

Duur afspraak:

De duur van een afspraak is 10 minuten. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn,
of dat u een langer gesprek wilt, geeft u dit dan door aan de assistente. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen waarvoor u komt zodat de arts voorbereid is en zodat er voldoende tijd voor u gereserveerd is.

EHBO:

Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren even belt, kan de huisarts rekening houden met uw komst.