Nieuws

Patiënttevredenheidsonderzoek

Wilt u ons helpen onze zorg te verbeteren?

Als uw huisarts vinden wij het belangrijk dat er goede zorg wordt geleverd en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hechten grote waarde aan uw mening.

Wij nodigen u daarom uit, om deel te nemen aan een patiënttevredenheidsonderzoek. Heeft u het afgelopen half jaar contact en/of een afspraak gehad met onze huisartsenpraktijk? Dan zijn wij benieuwd hoe u deze zorg heeft ervaren. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vragenlijst voor ons wilt invullen.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan: Tevredenheidsonderzoek

Wij gaan vertrouwelijk om met uw antwoorden Alle informatie die u verstrekt in deze vragenlijst wordt strikt vertrouwelijk behandeld. De vragenlijst wordt anoniem verwerkt, niemand weet welke antwoorden u heeft gegeven. Deelname is vrijwillig Deelname aan deze vragenlijst is vrijwillig. Het wel of niet meedoen heeft geen gevolgen voor de zorg die u krijgt.

Uitkomst meting patiënttevredenheid

De suggesties die ter verbetering worden aangedragen, zullen wij met ons team oppakken zodat de zorg die wij bieden nog beter aansluit bij de wensen van onze patiënten.

Wij willen u alvast bedanken voor uw deelname aan het onderzoek!

publicatiedatum 02-11-2022

 

Opleiding tot huisarts
In maart 2020 zijn dokter Ruurda en dokter Gianotten opleider geworden voor de opleiding tot huisarts. Dat betekent dat zij samen 1 huisarts in opleiding begeleiden.

In februari 2022 heeft Huisarts in Opleiding dokter Engel afscheid genomen. 1 maart 2022 is er een nieuwe Huisarts in Opleiding gestart. Zijn naam is dokter Djiawan. Hij is al arts. Hij gaat, als specialisatie, de opleiding tot huisarts volgen.
publicatiedatum 02-03-2022

 

Corona

publicatiedatum 21-05-2021 laatste update 11-07-2022