Nieuws

Opleiding tot huisarts
In maart zijn dokter Ruurda en dokter Gianotten opleider worden voor de opleiding tot huisarts. Dat betekent dat zij samen 1 huisarts in opleiding begeleiden. Per 2 maart is dokter van Dijk gestart. Op de dinsdagen is zij werkzaam in de praktijk van dokter Ruurda en wordt zij door hem begeleid. Zij is al arts en heeft op verschillende afdelingen in diverse ziekenhuizen gewerkt. Ze volgt nu, als specialisatie, de opleiding tot huisarts.
publicatiedatum 09-08-2020

Camera
Wij willen u erop wijzen dat er een camera in de wachtkamer hangt. Deze registreert permanent, maar er worden geen opnames gemaakt. We vinden het belangrijk om zicht te houden op wat zich afspeelt in de wachtkamer, met name als we tussen de middag luchen op een plaats waar we de wachtkamer niet kunnen zien. We hopen op uw begrip hiervoor.
publicatiedatum 22-11-2019

Accreditatie
Sinds het voorjaar van 2019 is onze praktijk officieel geaccrediteerd. Dit betekent dat onze praktijk heeft deelgenomen aan een toetsing vanuit de beroepsgroep, waarbij gekeken wordt of aan de voorwaarden van een goede bedrijfsvoering wordt voldaan.
publicatiedatum 09-09-2019

Privacy en delen van informatie
Op de Informatie pagina kunt u onder Privacy informatie vinden over privacy en het delen van informatie. Onder andere over het toestemming geven voor het delen van uw medische informatie via het LSP. Dit kan uw hulpverlener helpen om u snel de juiste medische zorg te kunnen bieden.