Nieuws

E-consult

Sindskort kunt u uw medische vraag direct aan uw arts stellen, via het patientenportaal. Wij doen ons best uw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Een e-consult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Maar voor korte medische vragen zoals bijvoorbeeld medicatie vragen, labuitslagen of vragen over een eerder bericht.

publicatiedatum 11-04-2023

Patiënttevredenheidsonderzoek

Uitslag patiënttevredenheidsonderzoek
In het najaar van 2022 hebben wij de patiënten een enquête laten invullen. Met als doel inzicht krijgen in de patiëntervaring en zorg verbeteren waar mogelijk. De resultaten zijn vergeleken met de regio.
Uit deze enquête blijkt dat de patiënten zeer tevreden zijn over onze praktijk. Gemiddeld waardeert u de praktijk met een 8,3 daar zijn wij erg trots op! 
Een samenvatting van het onderzoek.Praktijkorganisatie: De patiënten geven aan tijdig terecht te kunnen voor een afspraak en hoeven niet te lang te wachten in de wachtkamer. ​
Zorgverlening: De respondenten hebben vertrouwen in de zorgverlener. Uit de resultaten komt naar voren dat de patiënt door de zorgverlener wordt begrepen, ze worden gezien en gehoord, ervaren voldoende tijd en kunnen de zorgverlener alle vragen stellen. De zorgverlener legt begrijpelijk uit en heeft belangstelling voor de persoonlijke situatie van de patiënt. Vriendelijk, betrokken en patiëntgericht. Verbeterpunt: Telefonische bereikbaarheid en meer tijd voor de patiënt. Hier gaan wij mee aan de slag.

 

Opleiding tot huisarts
In maart 2020 zijn dokter Ruurda en dokter Gianotten opleider geworden voor de opleiding tot huisarts. Dat betekent dat zij samen 1 huisarts in opleiding begeleiden.

In februari 2023 heeft Huisarts in Opleiding dokter Djiawan afscheid genomen. 1 maart 2023 is er een nieuwe Huisarts in Opleiding gestart. Haar naam is dokter Reinten. Zij is al arts. Zij gaat, als specialisatie, de opleiding tot huisarts volgen.
publicatiedatum 11-04-2023

 

Corona

publicatiedatum 21-05-2021 laatste update 11-07-2022