Nieuws

Corona

publicatiedatum 21-05-2021

Patiëntenportaal

Sinds 1 januari 2021 zijn we gestart met het het patiëntenportaal. Dat betekent dat u zelf uw medisch dossier online kunt gaan bekijken.
In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld de lijst met uw medicijnen.

Aangezien we in een opstartfase zijn, kan het zijn dat u nog niet direct toegang heeft tot uw gegevens. Wij doen ons best om deze nieuwe mogelijkheid zo snel mogelijk voor u beschikbaar te maken.

publicatiedatum 15-01-2021

Opleiding tot huisarts
In maart 2020 zijn dokter Ruurda en dokter Gianotten opleider geworden voor de opleiding tot huisarts. Dat betekent dat zij samen 1 huisarts in opleiding begeleiden.

In februari 2021 heeft Huisarts in Opleiding dokter van Dijk afscheid genomen. 1 maart 2021 is er een nieuwe Huisarts in Opleiding gestart. Haar naam is dokter Engel. Zij is al arts. Ze gaat, als specialisatie, de opleiding tot huisarts volgen.
publicatiedatum 02-03-2021

Camera
Wij willen u erop wijzen dat er een camera in de wachtkamer hangt. Deze registreert permanent, maar er worden geen opnames gemaakt. We vinden het belangrijk om zicht te houden op wat zich afspeelt in de wachtkamer, met name als we tussen de middag luchen op een plaats waar we de wachtkamer niet kunnen zien. We hopen op uw begrip hiervoor.
publicatiedatum 22-11-2019

Accreditatie
Sinds het voorjaar van 2019 is onze praktijk officieel geaccrediteerd. Dit betekent dat onze praktijk heeft deelgenomen aan een toetsing vanuit de beroepsgroep, waarbij gekeken wordt of aan de voorwaarden van een goede bedrijfsvoering wordt voldaan.
publicatiedatum 09-09-2019

Privacy en delen van informatie
Op de Informatie pagina kunt u onder Privacy informatie vinden over privacy en het delen van informatie. Onder andere over het toestemming geven voor het delen van uw medische informatie via het LSP. Dit kan uw hulpverlener helpen om u snel de juiste medische zorg te kunnen bieden.